Transfer Aeroport Otopeni

verde pentru natură, confort pentru pasageri

Descarcă acum aplicația Greenfy și contribuie la protejarea mediului cu fiecare comandă.
Acces rapid, mașini de lux, monitorizare șoferi, costuri transparente, plata cu card, facturare.

Mobile app invites

SMS message

Transfer Aeroport Otopeni - Greenfy Cea mai bună soluție

Greenfy este agent autorizat, cu birou de reprezentare în Aeroportul Otopeni, Terminalul Sosiri și o flotă de mașini moderne și eco-friendly: electrice și hibrid.

Transfer Aeroport cu mașini eco-friendly clasa business și de lux

Greenfy vă pune la dispoziție cel mai bun serviciu de Transport Aeroport București Otopeni și servicii în regim taxi (pe parcursul șederii în București).

Asigurăm transferuri în condiții maxime de confort și siguranță, având o flotă modernă de mașini eco-friendly. Mai jos puteți găsi informații despre flota noastră și tarife estimative pentru transferuri de la Aeroport Otopeni în Centrul Bucureștiului.

Suntem printre puținele companii ce dețin autorizație de operare pentru servicii de transport persoane. Firma noastră are un birou de reprezentare în Terminalul Sosiri, iar echipa noastră este mereu pregătită să ofere asistență clienților noștri.

Greenfy reinventează noțiunea de transfer aeroport și adaugă un plus de verde pentru un plus de responsabilitate! Protejăm mediul înconjurător fără a compromite confortul pasagerilor noștri. Aplicația Greenfy e-cab vă oferă acces rapid la cel mai confortabil serviciu de transfer aeroport existent pe piața din România.

Greenfy se aliniază la standardele internaționale și introduce un serviciu de transfer aeroport și transfer privat Otopeni bazat pe autoturisme electrice și hibrid. Suntem prima companie din România care privește spre viitor și depune toate eforturile pentru a contribui la diminuarea poluării mediului înconjurător.

Eforturile noastre de a asigura un transfer aeroport eco-friendly nu vor compromite nivelul confortului pasagerilor noștri. Pasagerii noștri se bucură de transfer aeroport cu mașini de lux dotate cu facilități moderne pentru un nivel sporit de confort și relaxare în timpul transferului.

Transfer e-Cab

VW Passat Hibrid și Renault Kangoo full electric
22 euro de la Aeroport până în Centrul Bucureștiului

Rezervă acum

Transfer Executive

Mercedes E class și BMW
25 euro de la Aeroport până în Centrul Bucureștiului

Rezervă acum

Transfer Van

Mercedes Viano și V class
42 euro de la Aeroport până în Centrul Bucureștiului

Rezervă acum

Tur Brasov

Cele mai atractive obiective
150 euro de la Aeroport până în Brașov și împrejurimi

Rezervă acum

Aplicația Greenfy

Aveți posibilitatea să rezervați o mașină direct de pe telefon cu ajutorul aplicației noastre gratuite și ușor de folosit. Descărcați aplicația folosind informațiile primite pe adresa dumneavoastră de email.

De ce să ne alegeți pe noi?

Siguranță

Companie autorizată. Birou localizat în fața terminalului Sosiri Internaționale. Servicii de calitate garantate și facilitate prin intermediul tehnologiei de înaltă calitate.

Flotă Modernă

Flotă diversificată. An de fabricație: după 2017 - Skoda Octavia, Hyundai i40, Volskwagen Passat, Mercedes E Class, Mercedes Vito, Mercedes Viano, Mercedes ML.

Profesionalism

Servicii de 5 stele. Șoferii noștri se disting prin: Punctualitate, Curtoazie, Fluență în limba engleză, Ținută impecabilă.

Flexibilitate

Alte tipuri de servicii. Alegeți serviciul potrivit: Transfer de la/către aeroport, Transfer Privat, Transferuri business, Transferuri corporate, Circuite Turistice.

Asistență 24h

Dispecerat disponibil 24/7. Aveți întrebări? Aveți nevoie de factură pe firmă? Doriți mai multe informații? Vreți să faceți o plângere? Dispeceratul nostru este întotdeauna la dispoziția dvs. pentru a vă soluționa nelămuririle și problemele.

Ușor de rezervat

La un click distanță. Aplicație foarte ușor de folosit, special creată pentru acest segment. De asemenea, puteți completa rapid un formular și vă vom suna noi pentru rezervare.

Lăsați-ne datele de contact si vă vom suna noi pentru un transfer rapid!