Conturi prioritare

Vă invităm să deveniți clientul nostru prioritar. Lasați-ne să vă gestionăm programul de transferuri. Indiferent că este vorba de un cont Prioritar Personal sau de un cont Prioritar Business, pentru echipa Greenfy ambele reprezintă prioritate în organizarea serviciilor de transfer.

Download from

App Store

Download from

Google Play

Nu vă mai faceți griji privind călătoriile.

Ca beneficiar de cont Prioritar, noi vă punem la dispoziție serviciile prioritate Greenfy de înaltă clasă. Cu noi, programul dumneavoastră va parea mai usor, vom parcurge kilometri suplimentari doar pentru a vă oferi serviciul perfect, vom avea mereu mașinile pregătite pentru pentru rezervările dumneavoastră iar ca un timp mediu parcurs - vom ajunge în centrul Bucureștiului în mai puțin de 10 minute pentru dumneavoastră.

Un upgrade gratuit periodic va fi modul nostru de a vă mulțumi că ați ales serviciile prioritare Greenfy.

Beneficiați acum de tratament prioritar!
Până la 30 zile termen de plată (până la 15 zile pentru conturi individuale sau conturi/familie).
Mai ieftin cu până la 30% decât tarifele conturilor similare - alegeți acum un cont prioritar și convingeți-vă de servicii.

Întrebări?
Contactați echipa noastră dedicată conturilor prioritare la +40318.270.275 sau la adresa de email: fleet@greenfy.ro

Conturi Prioritare Personale

Acest tip de serviciu este potrivit călătorilor frecvenți și în egală masură familiilor ocupate. Călătoriți cu stil direct până la usa casei dumneavoastră. Acest serviciu este despre calitate. Garantăm disponibilitatea unei masini și servicii prioritare în orice situație.

Conturi Prioritare Personale

Conturi Prioritare Business

Serviciul Prioritar Greenfy Business oferă tratament prioritar fiecărei corporații. Oferă companiilor și angajaților acestora transferuri garantate la ore de varf, acces imediat la echipa noastră dedicată conturilor prioritare, precum și o durată mult mai scurtă de preluare a clienților.

Conturi Prioritare Business