Transfer Corporate

Descărcați Aplicația Mobilă pentru cel mai elegant transfer!

Download from

App Store

Download from

Google Play

Cel mai elegant transfer

Experiența noastră în domeniul transferului corporate ne recomandă pentru colaborări cu o varietate de multinaționale și instituții. Serviciile noastre și personalul calificat se ridică la nivelul tuturor așteptărilor celor care au nevoie de servicii de transfer corporate.

Mașinile noastre eco-friendly asigură cel mai înalt nivel de confort, aliniindu-se la politica de protejare a mediului înconjurător impusă de Uniunea Europeană.

Mașinile electrice au emisii de dioxid de carbon 0, iar cele hibrid mențin nivelul de emisii de dioxid de carbon sub 40.

Colaborăm cu șoferi profesioniști, instruiți să respecte politicile de confidențialitate și să se concentreze exclusiv pe oferirea unui transfer confortabil și relaxant. Șoferii noștri vă stau la dispoziție 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, întotdeauna punctuali și respectuoși. Vă veți bucura de acces la serviciile unor șoferi vorbitori de limba engleză, instruiți de profesori din cadrul academiei de conducere defensivă Titi Aur. Aceștia cunosc foarte bine atât zona Bucureștiului, cât și împrejurimile și folosesc sisteme de navigație profesionale.

Oferim acces rapid la transfer corporate prin intermediul aplicației Greenfy și acceptăm plata cu cardul, numerar și conturi corporate. Emitem facturi și chitanțe pentru fiecare transfer realizat și suntem întotdeauna disponibili să vă oferim toate detaliile necesare. Tariful transferului va fi comunicat în momentul efectuării rezervării.

Transfer e-Cab

VW Passat Hibrid și Renault Kangoo full electric

Transfer Premium ( In curand )

Tesla S ( full electric )

Transfer Executive

Mercedes E class și BMW

Transfer Suv

Mercedes GLE și BMW x5

Transfer Van

Mercedes Viano și V class

Transfer Minibus

Mercedes Sprinter 19+1+1

Rezervare Online

Pentru a face acest lucru, pur şi simplu începeţi procesul de rezervare în sistemul nostru.