Transfer Privat

Confort și oferte la îndemână. Descărcați aplicația și lăsați-vă condus!

Download from

App Store

Download from

Google Play

Echipa Greenfy vă preia și vă conduce acasă în siguranță

Oferim servicii profesionale de transport prin intermediul șoferilor nostri experimentați, o flotă variată și tarife accesibile pentru servicii impecabile.

Ați ieșit la o întâlnire de afaceri sau la un eveniment social, echipa Greenfy va fi acolo să va preia și să vă conducă acasă în siguranța. Bineințeles, vă punem la dispoziție serviciul complet tur-retur, pentru a vă oferi spațiul și timpul de socializare fară stress.

Echipa Greenfy este dedicată asigurării celui mai înalt nivel de confort în timpul transferului la și de la aeroport, precum și în împrejurimile Bucureștiului. Șoferii noștri profesioniști sunt instruiți să garanteze transferuri private la cele mai înalte standarde. Aceștia sunt vorbitori de limba engleză și absolvenți ai cursurilor prestigioasei academii de conducere defensivă Titi Aur.

Mai mult decât atât, compania noastră poate asigura transfer protectiv cu personal calificat, instruit în cadrul Forțelor Speciale Navale Americane. Personalul pus la dispoziție de Greenfy deține diplome în acest domeniu, emise de instituții renumite din SUA și Marea Britanie.

Rezervare Online

Pentru a face acest lucru, pur şi simplu începeţi procesul de rezervare în sistemul nostru.